Rullgardiner

Beställ dina måttanpassade rullgardiner för att passa perfekt i ditt hem. Vi har samlat nätets kanske bästa utbud av rullgardiner i olika utformningar och funktion, söker du ett par diskreta mörkläggande rullgardiner, eller kanske en med mer ljusinsläpp i någon glad färg? Oavsett så hittar du rätt rullgardin för dig här!

Visar 1–20 av 302 resultat

Visar 1–20 av 302 resultat

Måttbeställda rullgardiner

En måttanpassad rullgardin är ett effektivt sätt blockera ljus och insyn in i det hem när du så önskar. Fördelen mot andra solskydd är att när rullgardinen inte används syns den nästan inte alls utan rullas ihop och döljs i kassetten i övre delen av fönstret. Du kan utan problem kombinera en skräddarsydd rullgardin med ett par vanliga gardiner, på så vis kan du ha ett par transparanta gardiner med mer ljusinsläpp på dagen men sedan rulla ner rullgardinen när du helt vill blockera solens strålar.

Montera rullgardiner själv

Att montera dina måttbeställda rullgardiner på egen hand är inte svårt och du behöver inte lägga dyra pengar på en hantverkare. Eftersom dom är måttanpassade så passar dom perfekt i fönstret och du monterar med lätthet upp dom efter leverantörens instruktioner.