måttanpassade persienner

Persienner

Beställ persienner efter just dina mått! Här hittar du ett stort utbud av persienner i alla dess färger och funktioner, och för att passa just ditt hem väljer du enkelt dina exakta mått så tillverkas dom efter dina önskemål, utan att det kostar mer än normalt.
Persienner kallas ibland för spjälgardin eller jalusi och är ett effektivt solskydd med många användningsområden. Ett par måttbeställda persienner blockerar effektivt ljuset och insyn men kan med enkelhet justeras för att släppa in en önskad nivå. När du där emot vill släppa in dagen så fälls persiennen smidigt ihop och döljs i fönstret övre del.

Måttbeställda persienner för bästa passform

För persienner är det extra viktigt att måtten blir korrekta, till skillnad från t.ex. vanliga gardiner som hänger utanpå fönstret. Är persiennerna för små så kommer ljus att släppas in på kanterna och man får inte den mörkläggande effekt man vill ha av ett par fördragna persienner. Är de istället för stora så får de helt enkelt inte plats i fönstret överhuvudtaget. Därför gör du bäst i att beställa ett måttanpassade persienner från någon av ovan modeller. Du mäter själv fönstret är dörren där du vill ha persiennen, skriver in måtten på hemsidan och får du ditt exakta pris och får dem levererade. Köp dina skräddarsydda persienner på nätet, och spara pengar på dyra hantverkare som ska mäta och montera!